onsdag 27 mars 2013

Lååång vinter 2013


Vilken förstörelse, gnagt, uppätet, nedtrampat, uppgrävt!- Hjortarna har varit mycket mycket hungriga i vinter.
De har gnagt på all mina gamla äppelträd- de har ätit mycket syrenbark och päronträdsbark.
De har ätit hela Schersminbuskarna hela Rosenkvittenbuskarna, större delen av nyplanterade rosorna en 4-5 buskrosor. De har ätit upp större delen av gamla Kaprifolen, de har petat upp och gnagt av all lökar som kommit upp lite.
Åhhh -var de tvungna att äta upp allt i min magra trädgård -jag har ju grannar med enorma odlingar. Men de kanske har ätit dem också?

Suck- men ljuset var extra vackert på Kristineberg i helgen och vi fick våfflor och inget är uppätet inne i huset om vi inte räknar timmergnagarna- mössen hälsar ju mest på -bajsar.Ihoppackat inför golvspikning

Jävla gnagare!

5 kommentarer:

 1. Usch vad tråkigt med trädgårdsförstörelse! Fram för våren och lite spirande knoppar så kommer det att kännas bättre!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har just läst igenom din blogg. Mycket intressant, jättekul att att följa din renovering av torpet. Väntar med spänning på en uppdatering av vad som hänt under våren/sommaren! Drömmer om ett eget torp en dag men får nöja mig med att läsa om andras så länge :)
  Millan

  SvaraRadera
 3. Hej Stina! Kul att jag hittade din blogg! Vi har torpet Ekstugan på andra sidan berget sedan juni 2012. Vi renoverar och håller på. Hoppas att vi får tillfälle att träffas snart! Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Nina! Kul att du hörde av dig- har gått förbi några gånger ,men inte sett någon -hoppas det blir tillfälle snart. :)

   Radera
 4. If you're trying to lose pounds then you have to jump on this brand new tailor-made keto plan.

  To design this keto diet, licenced nutritionists, personal trainers, and cooks have united to develop keto meal plans that are productive, convenient, price-efficient, and enjoyable.

  From their launch in January 2019, hundreds of clients have already remodeled their body and well-being with the benefits a great keto plan can give.

  Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones offered by the keto plan.

  SvaraRadera